Friday, October 28, 2011

Kos, kos en nogmaals kos!

Dit sal nie reg wees om nie 'n blog toe te wy aan al die lekker kos wat ons hier geeet het in Swede nie! Ons is mal oor salm, en hier kon ons onsself omtrent versadig eet aan dit!
Ons tyd is nou so te se verby en hier is 'n terugblik aan al ons lekker eet-ervarings!

Weskus-Lobster!! Vars uit die see.
'n Heerlike ete by 'n seekos restaurant aan die weskus. Salm, scallops, mossels, ens...
Heerlike roomys nagereg!
Amptelik die lekkerste sjokolade poeding nog ooit! En ek ken my sjokolade...
Die krewe nou reg vir eet.
Lyngon-berries. So delikaat en soet, hmmm.....
1.5kg vars salm vir R90! Ons kon die in 4 etes deel.
Chanterel sampioene, heerlike sop gemaak!
Salm gebak in oond met suurlemoen en dill.
Die eindproduk!
Sushi extravaganza!!
Kraftor (oftewel "crayfish") gemarineer in 'n sousie en dill. Mens eet dit koud met mayonaise.
Nina soek ook Crayfish!
Nog 'n lekker gebraaide salm! :-)
Scallops in 'n knoffel botter sousie.

Sjoe! Nou water my eie mond van vooraf! Gelukkig het ons nog een porsie salm oor wat ons more sal eet. :-)



No comments:

Post a Comment